Vi har många duktiga medarbetare. Här möter du några av dem.

Jag började på Emil Lundgren 2011 som elektriker, och började snabbt hålla i projekt som ledande montör. 2015 tog jag steget vidare till att bli projektledare, och har deltagit i företagets interna projektledarprogram. Jag trivs med att jobba på Emil Lundgren då det är nära till beslut och vi kan påverka utvecklingen på vår affärsenhet i stor utsträckning. Bolaget växer också stadigt och vi har intressanta projekt!

Emil Projektledare

Jag kom in på Emil Lundgren som lärling 1985 och har haft möjligheten att vara med i många olika typer av projekt inom företaget sedan dess. Jag har jobbat med byggentreprenader, men idag arbetar jag i huvudsak mot våra kunder inom bilindustrin. Jag trivs med detta då arbetet är varierande, jag får ta ansvar och komma med egna lösningar samt har en nära kontakt med kunden. Vi har en god stämning i arbetslaget, hjälper varandra och många av mina goa kollegor har likt mig jobbat länge för Emil Lundgren.

Glenn Elektriker

Jag började på Emil Lundgren som administratör, men då jag hade en ekonomiutbildning med mig fick jag efter några år möjligheten att istället jobba som affärsenhetscontroller. En roll som passar mig väldigt bra, då jag får arbeta nära verksamheten och har en viktig roll i att säkerställa lönsamheten i våra projekt. Jag uppskattar också samarbetet och nätverken med andra controllers och ekonomifunktioner i företaget, där jag både får stöttning och får bidra till utveckling

Jannike Affärsenhetscontroller

Jag har arbetat på Emil Lundgren hela mitt yrkesliv, och har haft en utveckling från montör till affärsenhetschef. Jag har gått många utbildningar, internt och externt för att få nya kunskaper. Jag har dessutom haft förmånen att arbeta med många erfarna kollegor som delat med sig av sin kompetens. Idag har jag en stor autonomi gällande planering och utveckling av min enhet och personal, utifrån vår aktuella marknad. Det motiverar mig att fortsätta jobba och bidra till Emil Lundgrens framtid!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor